Da, îți putem șterge contul. Poți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a face acest lucru. Dacă îți ștergem contul, nu vei putea accesa comenzile anterioare și nu vom mai putea recupera acel cont.
Notă: Conturile care au fost inactive mai mult de 2 ani pot fi șterse automat.
Selectează una dintre opțiunile de contact de mai jos pentru a contacta serviciul nostru pentru clienți.