Da, lahko izbrišemo tvoj račun. Za to se lahko obrneš na našo službo za pomoč strankam. Če izbrišemo tvoj račun, ti bo onemogočen dostop do prejšnjih naročil in tega računa ni več mogoče obnoviti.
Opomba: Računi, ki so bili nedejavni več kot 2 leti, se lahko samodejno izbrišejo
Izberi eno od spodnjih kontaktnih možnosti, da stopiš v stik z našo ekipo za stranke.