Да, можем да изтрием профила Ви. Можете да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, за да направите това. Ако изтрием профила Ви, няма да имате достъп до предишните си поръчки и вече няма да можем да възстановим този профил.
Забележка: Акаунти, които са били неактивни повече от 2 години, може да бъдат автоматично изтрити.
Изберете една от опциите за контакт по-долу, за да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти.