Tak, możemy usunąć Twoje konto. W tym celu możesz skontaktować się z naszym Działem Obsługi Klienta. Jeśli usuniemy Twoje konto, nie będziesz mieć dostępu do swoich poprzednich zamówień i nie będziemy mogli odzyskać tego konta.
Uwaga: Konta, które pozostawały nieaktywne przez ponad 2 lata, mogą zostać automatycznie usunięte
Wybierz jedną z poniższych opcji, aby skontaktować się z naszym Działem Obsługi Klienta.