Ja, vi kan slette kontoen din. Du kan kontakte vår kundeservice for å gjøre dette. Hvis vi sletter kontoen din, vil du ikke få tilgang til dine tidligere bestillinger, og vi kan ikke gjenopprette den kontoen lenger.
Merk: Kontoer som har vært inaktive i mer enn 2 år kan bli slettet automatisk
Velg ett av kontaktalternativene nedenfor for å komme i kontakt med vår kundeservice.