Kyllä, me voimme poistaa tilisi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tämän tekemiseksi. Jos poistamme tilisi, niin et pääse käsiksi aikaisempiin tilauksiisi ja emme voi palauttaa samaa tiliä.
Huomautus: Tilit, jotka ovat olleet käyttämättöminä yli 2 vuotta, voidaan poistaa automaattisesti
Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista ottaaksesi yhteyttä asiakaspalveluumme.