Ja, vi kan slette din konto. Du kan kontakte vores kundeservice omkring dette. Hvis vi sletter din konto, vil du ikke være i stand til at tilgå dine tidligere ordrer, og vi kan ikke genskabe din konto.
Bemærk: Konti, der har været inaktive i mere end 2 år, kan blive slettet automatisk
Vælg en af kontaktmulighederne nedenfor for at kontakte vores kundeservice.